torstai 2. toukokuuta 2013

Wappubileet valokuvaajan linssien läpi

Vappuna pidetään Hämiksen neljästä vuosittaisesta suurbileestä (kausien avajaiset, joulu, vappu) se kaikkein suurin.

Itse olin osakuntafuksina vappubileissä nyt ensi kertaa ja vaikka olinkin kuullut myytyjen lippujen lukumäärästä (paljon), väen ja hälinän määrä yllätti. Saapuvien ihmisten jono jatkui sisäpihalta kadulle, ja sisätiloissa osa tiloista olikin aika täynnä.

Pienen sopeutumisviiveen jälkeen tavoitteena oli aloittaa bileiden taltiointi ottamalla intensiivisenä tunnetusta Kuulokediskossa-yhtyeestä pari kuvaa, mutta keikka oli jo ohi ja tila alkoi täyttyä teekkarihymniä varten kokoontuvista tupsuhattuisista ihmisistä. Myöhemmin ruokalassa soitti bilemusiikkiin keskittyvä bändi. 
Ilta sujui omalta osaltani rennosti. Tunnelma oli hyvä ja ihmiset olivat pääosin hyvin ystävällisiä valokuvaajaa kohtaan vaikka hieman yritettiinkin alkoholilla täytettyä suihkupulloa suuhun työntää... Eräs kaverini kertoi hieman anekdoottia yksinäisistäkin miehistä, mutta se ei bileiden yleisilmeessä näkynyt.

Omalta osaltani illan yksi kohokohta oli se, kun törmäsin erääseen ala-asteaikojen parhaista ystävistäni jota en ollut nähnyt vuosiin.

Hämisläisiä biletyöntekijöitä ;)


Seuraavana päivänä tuli myös käytyä pikaisesti osakunnalla. Tunnelma oli rauhoittunut.


Lisää kuvia tapahtumasta voi löytää Hämäläis-Osakunnan kuvagalleriasta (kaikki kuvat -> 2012-2013 -> Hämiksen Wappu 2013). Katselu vaatii salasanan.


Vladimir Heiskanen
osakunnan valokuvaaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti