keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Futuristiset kaudenavajaiset

a
Kuva: Vladimir Heiskanen

Kevätkausi startattiin virallisesti Hämäläis-Osakunnan kaudenvajaisissa, jotka pidettiin 25.1.2013. Kaudenavajaiset ovat perinteisesti niitä bileitä, joissa törmää myös muihinkin kuin hämisläisiin - opiskelijakortilla sisään pääsee muutaman euron nimelliseen hintaan. Historioitsijakin päätti kirjoittaa vihdoin ja viimein hämäläiseen tapaan erittäin ajoissa näistä kekkereistä.

Tänä vuonna kevätkaudenavajaiset järjestettiin futuristisella teemalla. Nyt syytä juhlaan oli vielä normaalia enemmän, sillä samalla aloitettiin Hämäläis-Osakunnan 360. vuosi. Ennen varsinaista baila-bailaa otettiinkin vähän iisimmin mutta toisaalta virallisemmin cocktailien merkeissä Osakuntabaarissa.

Tulin liian ajoissa...

...mutta onneksi asialle tehtiin jotain.

Sitten päästiin kimppuunkin.Kuraattorikin piti cocktailosiossa synttäripuheen Osakunnalle, maalaillen maisemia siitä, mitä 360 vuoden päästä tästä tapahtuu. Toivottavasti ehdin valmistumaan sitä ennen, varmaa se ei kyllä ole.


Toimiston kerroksessa ihmisiä vastaanottivat kaksi tällaista hopeista ilmestystä. Kuulemani mukaan nämä kaverit ovat ihan yhden osakuntalaisen tyttösen käsialaa. Mukavaa, kun ihmiset jaksavat panostaa! Ainakin vieraiden katse on ihaileva, robotit herättivät kunnioitusta.


Tässä hieman toisenlainen, futuristisempi lähestymisyritys uljaita vartijoitamme kohtaan.

Kuva: Vladimir Heiskanen

Hikiälle, eli Osakunnan ylimmän kerroksen sauna- ja takkahuonetiloihin tuppaa kokoontumaan aina Historioitsijan mielestä parhaat bileet. Sehän näissä koko talon illanvietoissa on parasta, fiiliksen mukaan voi vaihtaa kerrosta. Voit höpötellä tuttujen ja tuntemattomien kanssa hiljaisemmassa tilassa ilman musiikin pauhaamista tai vaihtoehtoisesti käydä Punaisen Myllyn lattialla tanssimassa sekalaista kamaa Kaija Koosta tämän hetken listahitteihin.

Kuva: Vladimir Heiskanen

Historioitsija lähti flunssasta johtuen vähän aiemmin kotiin. Pidemmälle kohti aamuyötä mennessä meininki alkoi sen kuin vilkastua, totuttuun tapaan. Kuulemani mukaan yhdestäkään kuolintapauksesta ei ole raportoitu, joten kaudenavajaisten voidaan siis katsoa onnistuneen oikein mainiosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti